Katholieke Bond van Ouderen te Stompwijk

Nieuwsbrief november 2016 no 1.

Sinterklaas op bezoek bij de senioren?

Voor dinsdag 29 november heeft het bestuur Sinterklaas met zwarte Piet weer uitgenodigd om een bezoek te brengen aan de senioren van de KBO–Soos in Stompwijk. Om in de stemming te komen bent u vanaf 10.00 uur welkom in het Dorpshuis te Stompwijk.

Het bestuur, met de koffiedames, gaat u de hele dag verwennen met allerlei lekkere dingen. De koffie met wat lekkers staat klaar wanneer u binnen komt.

Ook een drankje ontbreekt niet, hierna wordt door het bestuur een heerlijke lunch geserveerd.

Als de berichten uit Spanje juist zijn, brengt de Goedheilig man met zijn zwarte Pieten in de loop van de middag een bezoek aan de aanwezige Soosleden. Wij zijn benieuwd wat Sinterklaas weer in dat grote boek heeft opgetekend over ondeugende en goede zaken.

Door oplopende kosten is het bestuur genoodzaakt voor deelneming aan deze dag, een kleine vergoeding te vragen, de bijdrage bedraagt € 5,00 per persoon. Deze kunt u contant afrekenen met Jan Duyvestijn of overmaken naar vereniging Bejaardensoos op RABO rekening NL65RABO0375365702 t.n.v. vereniging Bejaardensoos Stompwijk.

Voor in de agenda

Donderdag 22 december vieren wij weer de KBO-kerstviering in de H. Laurentiuskerk. Na de Eucharistieviering, met als voorganger Pastoor Walter Broeders, gaan we uw verrassen in de Bles met koffie en gebak en een drankje. Door de kok wordt een heerlijk diner voor u klaargemaakt, dat wordt weer genieten. Als muzikale omlijsting heeft het bestuur een leuke verrassing voor u gevonden. In december leest u het uitgebreide programma voor deze dag.

Met vriendelijke groet, namens het bestuur van de KBO – Soos,

Secr. Antoon van Santen