December winterfeest…pizza met….een lach !

vrouwactief-1Klokslag half 7 was iedereen in de Brasserie van de Bles aanwezig. De zaal was in een prachtige Kerstsfeer gebracht door Anouk, Christa en het Bles team. Hoefden wij niets meer aan toe te voegen, alleen de tafels en stoelen kregen een andere opstelling. Sorry Mieke en Arnold, jullie hadden wel wat overlast, maar vonden het gelukkig niet erg.

Pizza met een lach, dat was het thema van de winteravond bij VrouwActief en gelachen hebben we zeker. Jolanda Olsthoorn kwam langs in de Bles met haar hout gestookte pizza-ovens en alles wat er verder nodig is om er een gezellige Italiaanse avond van te maken. Jolanda staat bekend om haar spontaniteit en natuurlijk vrouwactief-2haar heerlijke pizza’s. Iedereen kon zelf aan de slag of je kon gewoon een pizzapunt afpakken bij degene die langskwam. Het sfeertje was ongedwongen, alles mocht, niets moest.  Een lekker buffet met pastasalades en de heerlijke tiramisu en het limocello toetje maakten het feestje compleet. Toen ook nog de verkleedkist openging en Petra haar fototoestel tevoorschijn haalde werd het helemaal gezellig onder de kerstboom. Volgens mij heeft iedereen het op deze verrassende avond wel naar zijn zin gehad en de meeste leden gingen rond half 11 voldaan naar huis.

vrouwactief-3Wij willen Jeroen bedanken voor de mogelijkheid, de bediening voor het serveren van de drankjes, Jolanda en haar eigen pizzabakker, zoon Rik, voor het totale plaatje en de leden voor hun gezellige aanwezigheid.

Op de eerstvolgende avond 10 januari komt Hans Nieuwland ons een BHV training geven. We beginnen dan gewoon om 20.00 uur. Wij hopen dat jullie er allemaal bij zijn zodat wij een mooie start kunnen maken in het nieuwe jaar.

Namens bestuur VrouwActief, Ria Luiten