In memoriam Aad van der Ham

Katholieke Bond van Ouderen Stompwijk

rouwstukPlotseling wordt het bestuur en leden van de KBO in Stompwijk e.o. overvallen door het bericht dat Aad is overleden.

Ontzetting en verbijstering nemen bezit van het huidig bestuur en oud bestuursleden, leden, vrienden en bekenden. Het besef dat wij hem niet meer zullen ontmoeten aan de bar en kunnen bijpraten bij een kopje koffie op de Soos. Zijn inbreng als oud bestuurslid als vraagbaak en de plezierige manier van omgang met de leden en bestuursleden op de Soosmiddagen zal voor ieder van ons als een groot gemis worden ervaren. Aad heeft vele jaren als penningmeester voor de KBO en de Soos de financiën beheerd, het bestuur en de kascommissies hebben nog nooit over de cijfers hoeven te discussiëren, het was altijd tot in de puntjes verzorgd.

Jouw contacten in de gemeenten met het ambtelijke- en bestuurlijk apparaat zijn voor Stompwijk en de KBO vereniging van grote waarden geweest. Jouw zilveren medaille van verdiensten van de KBO – Zuid-Holland heb je dubbel en dwars verdiend. Je bezorgde elke week trouw de Dorpsketting in Mariënpark en Schoorwijk, bij de daar wonende oud dorpsgenoten, zij zagen je elke week graag komen.

Jij zal bij ons in gedachten voortleven als een fijn mens met een scherp inzicht in de dingen die zich op bestuurlijke vlak voordeden.

Aad bedankt voor jouw inzet voor de ouderen van Stompwijk en Leidschendam, als oud bestuurslid zijn we jou veel dank verschuldigd.

Rust nu maat uit, kijk wel af en toe nog eens naar beneden, naar jouw KBO.

Het bestuur van de KBO wenst Riet, alsmede de kinderen en kleinkinderen veel kracht en sterkte toe in de komende moeilijke tijd om dit grote verlies een plaats te geven.

Namens het bestuur en oud bestuursleden van de Katholieke Bond van Ouderen en de Soos,

secretaris Antoon van Santen