Jaarvergadering en Paasbloemstuk maken

Om exact 20.00 uur begonnen we dinsdag 11 april in de bovenzaal van de Bles met de jaarvergadering van VrouwActief. Er was een grote opkomst, wij denken mede doordat wij na de vergadering onder leiding van Ingrid mooie Paasbloemstukken gingen maken. Voorzitster El opende de vergadering met een welkomstwoordje en wat mededelingen. Hierna keken we nog even terug op het afgelopen seizoen. Het was een heel afwisselend seizoen met veel informatie en kennis, maar ook creatief en actief.

Rietje en Lenie werden bedankt voor de kascontrole, volgend jaar neemt Fieke het over van Rietje. De papieren werden in orde bevonden. Er is besloten dat de jaarvergadering in september of oktober zal gaan plaatsvinden dit in verband met het totale overzicht. In april zijn nog niet alle bedragen bekend.

Carla en Loes bedankt voor jullie hulp en fijn dat jullie het volgend jaar ook weer willen doen. Niemand had iets voor de rondvraag dus we gaan ervan uit dat dit een goed teken is. Het nieuwe programma is uitgedeeld en ik hoorde gelukkig al enthousiaste reacties. Hierna werd de vergadering gesloten.

Na de koffie gingen we in de Brasserie verder waar alles klaar stond om een prachtig Paasbloemstuk te maken.

Wat kunnen wij er snel een bende van maken, het groen lag werkelijk over de hele vloer. Maar wat een leuke, fleurige, kleurige stukken hebben we uiteindelijk gemaakt. Ieder op haar eigen manier, hoog, laag, halfhoog, het kon allemaal. Uiteindelijk liep het toch al tegen elven toen de meesten van ons met de handen vol de Bles uitliepen. Een informatieve, creatieve en leuke avond. Laten we hopen dat het volgende maand 9 mei bij Hans in de molen net zo gezellig wordt.

Nieuwe leden zijn volgend jaar zeer welkom, we hebben een leuk en actief programma. Verdere info volgt, maar ben je al heel nieuwsgierig vraag dan een folder aan via de mail. rialuiten@zonnet.nl

Hopelijk heeft iedereen zijn ei kunnen leggen met de Paasdagen. Mijn kippen in ieder geval wel.

Namens bestuur VrouwActief

Ria Luiten