50 jarigen

Na de geslaagde dag van de Stichting Oranjefeesten Stompwijk ter ere van de vijftig jarige Koning heeft de vereniging alle vijftig jarigen uit Stompwijk uitgenodigd voor een feest aan een gedekte tafel. Daar is erg leuk gehoor aan gegeven. Het was een gemengd gezelschap van paren die dit jaar vijftig jaar getrouwd zijn of het worden en van mensen die dit jaar vijftig jaar worden of het al zijn. Wij allen waren verrast door wat op de tafel stond en genoten daar van. Tot onze verrassing kwam ook de burgemeester met zijn vrouw met tumult en blijdschap binnen. Wij kregen op dat moment te horen dat precies op deze dag een bruidspaar vijftig jaar getrouwd is, namelijk de heer en mevrouw W. Luk. De burgervader en zijn vrouw begonnen met dit bruidspaar te feliciteren en met hen een paar worden te wisselen. Vervolgens ook door naar de anderen. Na het feliciteren zei de burgemeester dat hij en zijn vrouw dit jaar ook vijftig worden. Wat een leuke bijkomstigheid was dat om te horen.

Beide namen plaats aan de tafel dus hadden wij een volle tafel gasten die allen met vijftig jaar te maken hadden of hebben.

Wij mogen de leiding complimenteren met wat een geweldige volle tafel zij aan ons voorgeschoteld hebben met van alles er op en er aan. Daarom willen wij de leiding en alle die dit verzorgd hebben en het mogelijk hebben gemaakt heel erg bedanken.

Namens de vijftig jarigen, Joop Hilgersom