Woonbehoefte in Stompwijk

Op woensdag 10 mei organiseert de gemeente in samenwerking met de Adviesraad een avond over wonen in Stompwijk.

De gemeente merkt dat er meerdere plannen voor woningbouw in Stompwijk ontstaan. Om een goede afweging te kunnen maken over de termijn, het type en aantal woningen, is er meer inzicht nodig in de woonbehoefte. De woonbehoefte is een samenspel van de vraag naar wonen in dorpen zoals Stompwijk en van de ambities die er zijn voor Stompwijk.

De vraag naar wonen is in kaart gebracht. Die willen we met u bespreken. En wat dit betekent voor Stompwijk en in het bijzonder de woningmarkt in Stompwijk. Wat zijn de kansen voor starters en voor ouderen, nu en in de toekomst? Is de verwachte vraag aan te scherpen naar bepaalde woningtypen of woonvormen? Met uw inbreng willen we meer inzicht krijgen in de manier waarop we het beste de kwaliteiten van Stompwijk waarborgen, kansen benutten en urgente vraagstukken oplossen.

De bijeenkomst over de woonbehoefte in Stompwijk vindt plaats op woensdag 10 mei, van 19.30-21.00 uur in De Bles, Dr. van Noortstraat 154 in Stompwijk. U bent van harte welkom om uw inbreng te geven.