Jaarlijkse barbecue van het zangkoor

Ja hoor, ook dit jaar gingen we weer pot verteren en zoals gewoonlijk bij Sjaan en Joop van Rijn. Onze dank voor de hartelijke ontvangst. Het weer was ons goed gezind. Wat hebben we genoten van het mooie weer. Van lieverlee kwam iedereen binnen druppelen. Sommigen waren op de fiets, de rest kwam met de auto. Ik werd persoonlijk binnengeleid door Bert en Ria. Ik heb wel eens moeite met inparkeren vandaar, bedankt hoor Bert.

We begonnen met een lekker kopje koffie of thee, met bijbehorende cake. Daarna moest er nog even boerengolf gespeeld worden. Dat was nog een spannende strijd. Daarna konden we aan de borrel beginnen.

Om een uur of vijf werd de barbecue aangestoken en Lilia met haar kornuiten konden aan het bakken. Het was allemaal even lekker en zeer goed verzorgd. Nadat ons buikje gevuld was kwam er nog heerlijk fris klein gesneden fruit op tafel.

Hiermee wil ik iedereen die op een of andere manier heeft bijgedragen om deze middag te doen slagen, heel hartelijk bedanken. Ook namens alle andere leden van ons koor.

Groetjes, Ria van Dijk