Verslag fietsdag KBO – PCOB

Afgelopen donderdag hadden we weer onze jaarlijkse fietsdag. De weersvoorspelling was voor de ochtend twijfelachtig en voor de middag beter. Dit resulteerde in wat minder deelnemers. We vertrokken om 9 uur bij de kerk met 16 personen vol enthousiasme. De route die Piet Beekman uitgezet had was alleen aan hem bekend.

Piet wist ons wederom te verrassen. Via mooie en soms voor ons onbekende fietspaden kwamen we om 10 uur, nat maar vrolijk, bij de Elegantier in Hazerswoude dorp aan voor koffie met een lekker gebakje. Langs allerlei mooie gebieden kwamen we om 12 uur in Hoogmade aan om de lunch te gebruiken bij De Kromme Does. De douche die we uit de lucht kregen was toen gelukkig allang verleden tijd. Na een prachtige fietstocht werd de dag met een drankje afgesloten in de Vlietland bij Waterfront, waarna weer terug gefietst werd naar de ons zo bekende en vertrouwde kerk in Stompwijk.

Piet, namens alle deelnemers inclusief de bestuursleden, nogmaals dank voor het uitzetten van de fraaie route. Tevens wil ik alle mensen die meewerken aan het maken, vouwen en rondbrengen van de Dorpsketting danken voor het mooie weekblad wat zij iedere week zo trouw verzorgen want dit vraagt veel inzet en arbeid.

Namens KBO-PCOB bestuur, Arnold van Marwijk