KBO-PCOB afd. Stompwijk

Per 18 juni is er bij de KBO-PCOB, afdeling Stompwijk en de KBO-PCOB soos een wijziging in het bestuur. Onze huidige secretaris Antoon van Santen heeft om gezondheidsredenen zijn functie moeten neerleggen.

In de voorgaande jaarvergadering is Marianne Hoppe voorgesteld als eventuele opvolger. Nu het afscheid van Antoon in een sneltreinvaart is gegaan heeft Marianne de eerste bestuursvergadering bijgewoond en is ze verwelkomd als onze nieuwe secretaris.

Graag stelt zij zich aan u voor:

Hallo leden van de KBO-PCOB en bewoners van Stompwijk,

Wat kan er toch in een korte tijd allemaal veranderen. Nog geen drie maanden geleden gaf ik aan Jan Duyvenstijn  te kennen dat ik graag klaverjas speel en Jan gaf aan dat de (toen nog) KBO-soos nog wel plek had voor nieuwe leden. Ik ben gegaan en ik voel mij erg welkom ondanks dat ik een inwoner ben van Leidschendam. Samen met mijn man René Heijnen woon ik sinds 2012 in deze regio. In Schiedam ben ik geboren, al weer 59 jaar geleden. Ik ben werkzaam in de zorg en heb daarnaast nog tijd om heerlijk met de kleinkinderen van alles te ondernemen. Van huis uit ben ik altijd betrokken geweest bij het verenigingsleven en heb daarbij ook wat bestuurservaring opgedaan.

Ik ga me met volle inzet voor uw belangen, samen met de andere bestuursleden, inzetten en dank u voor het genoten vertrouwen.

Vriendelijke groet, Marianne Hoppe