Rabobank Sponsorfietstocht: fiets gratis mee en verdien geld voor uw favoriete club!

Op zondag 25 juni kan iedereen weer meefietsen en geld verdienen voor de clubkas van zijn of haar favoriete vereniging, school of stichting. Rabobank Groene Hart Noord beloont de vereniging of stichting voor iedere uitgereden fietsroute van 20, 40, 60 of 100 kilometer. Iedereen mag mee fietsen; klanten, leden, ouders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, van jong tot oud, van recreatief tot professional. Deelname aan de fietstocht is gratis en levert geld op voor de clubkas.

Recordaantal van 350 inschrijvingen! Er zijn fietsroutes van 20, 40, 60 en 100 kilometer. Hoe langer de tocht, hoe meer geld de deelnemer voor de clubkas verdient! De route van ca. 20 km is goed voor  € 3,-, de 40 km route € 6,- en de route van 60 km levert € 9,- op. Rabobank Groene Hart Noord keert € 12,- uit aan de fanatieke fietsers die de 100 km willen trotseren. De maximale bijdrage die een vereniging kan verdienen is € 1.000,-. Met een recordaantal van 350 ingeschreven verenigingen en stichtingen is er altijd wel een clubkas te vinden voor wie de deelnemer graag wil fietsen.

Startpunten en starttijden:

U kunt vanaf 09.00 uur starten. De uiterlijke starttijd voor de route van 20 en 40 kilometer is 13.30 uur. Starten voor de 100 en 60 kilometer route kan tot respectievelijk 11.00 uur en 13.00 uur. Alle stempelposten sluiten om 16.00 uur.

In Stompwijk kunt u starten bij sporthal ‘Meerhorst’.

Routes 2017

Voor de 100 kilometer kan er gestart worden op de volgende locaties; Alphen aan de Rijn (Wielervereniging Avanti), Leimuiden, Nieuwkoop, Nieuwveen, Roelofarendsveen, Stompwijk en Zoeterwoude Rijndijk. Uiterlijke starttijd voor de 100 kilometer is 11.00 uur. Vanaf dinsdag 20 juni zijn alle routes te vinden op www.rabobank.nl/groenehartnoord .

Muzikaal intermezzo

Lokale verenigingen en stichtingen verzorgen op zondag 25 juni de muziek. Bij alle stempelposten kunnen deelnemers een groot gedeelte van de dag genieten van een muzikaal intermezzo. De verenigingen verzorgen ook een hapje en een drankje bij de stempelposten. De opbrengst hiervan komt ten goede van de clubkas.

Bijdrage aan de lokale samenleving

Door het organiseren van de Rabobank Sponsorfietstocht leveren we met elkaar een bijdrage aan het realiseren van een droom of wens van één van de vele verenigingen. Verenigingen, sportclubs, stichtingen, koren, fanfares, buurtinitiatieven en welzijnsorganisaties: zij staan allemaal inschrijven voor de Rabobank Sponsorfietstocht. De Rabobank Sponsorfietstocht is al jaren een succesvol evenement. In 2016 hebben 4.400 deelnemers een totaalbedrag van ruim € 32.900,- bij elkaar gefietst.