Welkom bij Haarwensen

Veel kinderen die als gevolg van een medische behandeling of een andere oorzaak kaal zijn of worden, zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen.

Stichting Haarwensen zorgt ervoor dat deze kinderen een pruik van echt haar kunnen dragen. Zonder dat daar kosten aan verbonden zijn voor de ouders.

Help je mee?

Dat is de vraag en hier hebben Romie en Lieke Oudshoorn zich door laten inspireren en beide meiden hebben hun haar gedoneerd. In één flinke knip de vlechten en de paardenstaart eraf. En kijk wat een heerlijke pittige kopjes er na de knipbeurt overblijven. Hier gaan ze echt kinderen blij mee maken. Wat ontzettend lief van hen.

Meer informatie vind je op de website als je je haar wilt geven of als je een pruik wenst te ontvangen. Verder vind je hier informatie over hoe je Haarwensen kunt steunen en nog veel meer.

Op de site kun je ook de lieve bedankjes lezen zoals:

Lieve donateur van mijn mooie haarwerk, Ik ben echt zo blij met mijn mooie haar! Lianne

Of:

Sophie is super blij met haar nieuwe haarwerk. Het is prachtig lang haar met precies de goede kleur. Daarnaast willen we natuurlijk ook alle donoren bedanken. Zonder jullie zou dit niet mogelijk zijn. Sophie gaat weer met een grote glimlach naar school.