Terugblik op de kaartmiddag

Wat een prachtige dag, het is vrijdag 21 juli als het dorp uitloopt om naar de feesttent op het kermisterrein te gaan. Toen ik de tent binnen kwam was er al een gezellige drukte en waren er al mensen aan het genieten van de koffie.

En wat kregen we bij de koffie…….heerlijk eigen gemaakte appeltaart die zo vreselijk lekker was dat je graag het recept wilt hebben. Maar ik geloof dat dat een goed bewaard familie geheim is. Echt super bedankt mevrouw Agnes Bolleboom dat u zoveel taarten hebt gebakken.

De oudere bewoners worden op uitnodiging van de Harddraverij welkom geheten, als om half twee het klaverjassen en rummicub kan beginnen, wat in samenwerking met de SOOS KBO wordt georganiseerd. Gezelligheid staat bovenaan en het wordt alleen nog maar gezelliger als er drankjes en hapjes worden uitgedeeld door het bestuur van de KBO en enkele jongeren uit het dorp. Wat een mooie traditie en wat heerlijk dat iedereen zo geniet van deze verwennerij.

Na afloop werd vol verwachting uitgekeken naar de prijsuitreiking, maar iedereen had prijs een heerlijk stuk kaas of een lekker stukje worst, gesponsord door Kaashandel v.d. Bosch. Onze hartelijke dank daarvoor.

De bestuursleden van de KBO gingen met een prachtige bos ruikers naar huis als dank voor hun medewerking.

Bedankt voor deze prachtige dag,

namens al onze leden van de SOOS,

Marianne Hoppe