Oldtimers en/of bijzondere auto’s gezocht!

Wie wil er op 9 september tijdens Open Monumenten Dag meehelpen met het vervoer van mensen vanuit Leidschendam zodat ook zij kunnen genieten van de Stompwijkse open monumenten tijdens deze dag?

De bedoeling is dat deze auto’s bij de kerk opgesteld worden zodat ze daar bezichtigd kunnen worden en dat de chauffeurs gedurende de dag van 10.00 tot 16.00 uur als een soort taxidienst de mensen van het ene monument naar het andere vervoeren. Een soort Hop on – Hop off systeem. Op 3 september is de Oldtimerrit samengesteld door Adri en Joost, een mooie gelegenheid om jouw speciale auto dezelfde week nogmaals aan een groter publiek te laten zien! Wie heeft er tijd? Ook al is het maar een deel van de dag, wij zijn blij met jullie hulp.

Thema is Boeren, Burgers, Buitenlui en Stichting Oud Stompwijk heeft samen met OMD-Leidschendam-Voorburg een mooi programma neergezet. Het zou jammer zijn als er vanwege de ontoegankelijkheid geen mensen uit Leidschendam naar ons mooie dorp kunnen komen. Opgeven via

mail rialuiten@zonnet.nl of tel. 06-11950029.

Ria Luiten