KBO Boottocht

Op donderdag 7 september organiseert KBO Zoeterwoude weer een mooie boottocht.

De ‘Olympia’ vertrekt om 9.00 uur vanaf de Zijldijk te Leiderdorp en inschepen is mogelijk vanaf 8.30 uur. Er is voldoende afgesloten parkeergelegenheid. Deze keer gaat de tocht naar Gouda alwaar u ook de gelegenheid krijgt deze mooie stad te verkennen. Ongeveer 17.30 uur zijn we weer terug in Leiderdorp. De kosten van de boottocht bedragen € 45— p.p.  dat is incl. koffie of thee met gebak, consumptiebonnen voor een paar drankjes en een heerlijke lunch tussen de middag. Tijdens het varen wordt ook een loterij gehouden met mooie prijzen.

Er kunnen 40 leden hiervoor aanmelden en betalen bij onze penningmeester Jan Duyvestein. Extra aanmeldingen komen op de reservelijst. We hopen natuurlijk op mooi weer, maar ook bij minder goed weer gaan we er zeker een gezellige dag van maken.

Op dinsdag 29 augustus starten we weer met onze 1ste soosmiddag om 13.15 uur met gym op muziek o.l.v. Maria van Santen en om 14.00 uur met rummikub, ansichtkaarten maken en klaverjassen. Er hebben zich weer wat nieuwe leden aangemeld en we hopen dat er meer mensen dit voorbeeld gaan volgen.

Namens het KBO bestuur, Arnold van Marwijk