NK Gazonmaaierracen

Zoals iedereen onderhand wel weet is de week van het NK Gazonmaaierracen in Stompwijk aangebroken! Afgelopen zondag is de organisatie met verschillende vrijwilligers al druk aan het werk geweest op het desbetreffende perceel om de baan van dit jaar aan te leggen. Daarnaast is de rijplatenbaan voor een groot deel aangelegd en is het parkeerterrein alvast onderhanden genomen om de auto’s goed te kunnen begeleiden. Deze week zal er veel gebeuren in de avonduren om het terrein verder aan te kleden en gereed te maken voor zondag 27 augustus!

Graag willen wij nog iedereen even attenderen op het volgende:

Om het eenrichtingsverkeer mogelijk te maken verwachten wij op zondag 27 augustus geen auto’s op de Doctor van Noortstraat tussen de N206 en de Bles! Wij hopen dat jullie hier begrip voor hebben en daarom de auto’s in ieder geval die dag tussen 9:00 en 21:00 niet zullen parkeren op de genoemde locatie. Uiteraard mogen jullie gebruik maken van onze parkeergelegenheid aan de Westeinderweg.

Wij hopen iedereen te mogen verwelkomen op het terrein aanstaande zondag om net zoals vorig jaar weer een geslaagd evenement te kunnen neerzetten! Dit jaar als extra een kraanbehendigheidswedstrijd, kinderquadbaan, elektrische minigravers, Schminken, trampolines, uitzenden van de Formule 1 en tussendoor een Funklasse waar je je nog steeds voor kan inschrijven!

Meer informatie: www.nkgazonmaaierracen.nl

Een leuke familiedag is gegarandeerd! Dus zet zondag 27 augustus in uw agenda, want dit spektakel wilt u en mag u niet missen!!