VrouwActief start seizoen op 12 september

De kinderen zijn naar school, de sportclubs begonnen, het werk roept, enfin het gewone leven na de vakantie begint op gang te komen. Valt niet mee in Stompwijk natuurlijk met al die feesten in het weekend, zoals Ibiza party Jos en Carmen, Koeienpoep en Grasmaaierrace. Het seizoen van VrouwActief loopt van september tot mei en we willen jullie hier even attent op maken. Voor wie de contributie nog niet betaald heeft het verzoek om € 35,— over te maken op Rabobank rekening NL57RABO0304469807 t.n.v. VrouwActief.

We hebben een divers programma met de ene keer wat om naar te kijken, wat om naar te luisteren, wat om te eten en wat om zelf actief bezig te zijn. Hierdoor is er voor iedereen wel een avond waar de interesse naar uit gaat en het is natuurlijk altijd leuk om wat nieuws te leren. Ben je nog geen lid maar spreekt ons programma je wel aan, dan kun je jezelf opgeven via mail rialuiten@zonnet.nl. Bij twijfel, kom langs op 12 september, wil je hierna lid worden dan is de avond vrij en anders heb je voor € 5,— een leuke avond.

We hopen veel vrouwen te mogen ontmoeten, het is te combineren met andere (sport) avonden, het is maar eens in de maand. De avonden zijn op dinsdag van 20.00 uur tot 22.00 uur in de Bles, met soms een uitloop omdat het te gezellig is.

12 september      Zang met Marian Pijnacker

10 oktober           Workshop fotografie gegeven door Carmen

14 november       Liefdevol Bewust Kiezen met Helen Boetekees

12 december       Winterspecial

09 januari             Reset jezelf,  Femmy ten Cate

06 februari           Taart decoreren, workshop Mariska

13 maart                Modeshow “die Meiden”, Karin

10 april                 Jaarvergadering en Oud Stompwijk

08 mei                   Kaasjes maken bij het Geertje, Marleen

Namens VrouwActief, Ria Luiten