Ontmoetingsdag 10 oktober

Bij deze bent u hartelijk uitgenodigd om deel te nemen aan onze jaarlijkse ontmoetingsdag. Deze dag begint om 10.00 uur met een dankdienst in de H. Laurentiuskerk waarin Marianne Turk zal voorgaan. Na de kerkdienst wordt u verwelkomd in het Dorpshuis met een overheerlijk kopje koffie en een klein smakelijk gebakje. Na de koffie is het tijd voor een drankje. Tijdens dit gezellig samen zijn zal Marianne Turk u uitleg geven over het gebruik van een laatste wilsbeschikking en een vragenlijst, door haar samengesteld die als handvat kan dienen om uw uitvaartwensen vast te leggen.

Hongerig geworden serveert het bestuur van de KBO en SOOS u een heerlijke broodmaaltijd. Ook voor een gezellige noot word gezorgd, wat, dat is nog een verrassing maar…….het kan zomaar een feestje worden, muziekje, drankje en zingen maar. Met een kopje koffie sluiten we de dag af.

Er is deze dag plaats voor 60 deelnemers. Als de aanmelding groter is dan 60 dan gaan de KBO-leden vóór op de niet leden.

U kunt zich opgeven bij de heer Jan Duyvestijn, waarbij u € 10,00 betaalt voor deze dag. Omdat het KBO bestuur alles in eigen beheer doet dit jaar, zijn de kosten voor u aanzienlijk lager dan voorgaande jaren.

Na afloop is er gelegenheid om de griepvaccinatie te krijgen.

Marianne