Zangeres Marian Pijnaker gastpresentator bij Midvliet

Op dinsdag 3 oktober is er weer een aflevering van het radioprogramma ‘Microfoon Open’ op Midvliet. Ditmaal wordt de uitzending gepresenteerd door zangeres Marian Pijnaker uit Stompwijk. Zangeres Marian Pijnaker begon op 15-jarige leeftijd met zanglessen en speelde in verschillende bands.

De grote doorbraak kwam in 1982 met de popgroep ‘Tower’. Het was Frits Spits die de Top 10 hit ‘See you Tonight’ avond aan avond de ether in blies met de welbekende kreet ‘Wat een Power die Tower’. Achter deze popgroep stond Cat Music, beter bekend als Catapult en Rubberen Robbie, en deze samenwerking resulteerde in het album ‘Titan’. Na de band Tower gingen Marian Pijnaker en Cor van der Hoogt in 1985 als duo verder onder de naam Split Decision.

Van 1991 tot 2011 maakte Marian deel uit van diverse showorkesten en tourde onder meer met Harry Slinger van Drukwerk. Tijdens haar muzikale carrière ontdekte ze naast het zingen ook het enorme plezier voor het lesgeven en werkte onder andere voor The Rockschool in Leiden en Oegstgeest. Marian opende in 2014 de deuren van Zangstudio The Voice, waar ze met heel veel passie zanglessen geeft en met haar unieke methode al veel talent verder heeft geholpen.

Marian zal op Midvliet haar eigen favoriete muziek een uur lang aan elkaar praten. Mis het niet: ‘Microfoon Open’ op dinsdagavond 3 oktober tussen 21.00 en 22.00 uur.

Midvliet FM is in de ether te beluisteren op 107.2 MHz. en 107.9 MHz., via de kabel op 92.9 MHz, via Ziggo digitaal kanaal 41 (kabelkrant en tv) of kanaal (1)916 (radio), via Ziggo analoog kanaal 45 en via de website. Informatie over Midvliet vindt u ook op: www.midvliet.nl.