CDA: inwoners check uw dak!

Tijdens de behandeling van de begroting voor 2018 heeft CDA fractievoorzitter Juliette Bouw in de gemeenteraad gevraagd of het college van burgemeester en wethouders inwoners en ondernemers actief wil informeren over de dakscan die al in januari 2017 van daken in onze gemeente is gemaakt.

De warmtescan vanuit de lucht laat in één oogopslag het warmteverlies zien van uw huis of bedrijf in Leidschendam-Voorburg. En omdat 30% van het warmteverlies in een pand door het dak gaat, is er met dakisolatie heel wat te winnen. Helaas blijken niet veel inwoners en ondernemers op de hoogte van de in onze gemeente gemaakte dakscan. http://miramap.com/userfiles/dsgmaps/dakscanlv/index.html

“De duurzaamheidsagenda van onze gemeente zorgt voor een gezonder woon-en leefklimaat en van een aantal subsidiemaatregelen is het afgelopen jaar dankbaar gebruik gemaakt door inwoners, aldus CDA-fractievoorzitter Juliette Bouw. “Het CDA wil dat er structureel geld beschikbaar blijft voor de duurzaamheidsagenda én de promotie daarvan.”