Het project Kulturhus

Helaas kijken wij al veel te lang naar deze troosteloze zandvlakte voor de school.

Daarom heeft de oudergeleding van de Medezeggenschap Raad van de Maerten van den Velde school én een aantal ouders besloten dat het tijd is om van ons te laten horen. Wij zullen tijdens de commissievergadering op donderdag 23 november om 19:30 gebruik maken van het inspreekrecht. Ook zullen wij tijdens de raadsvergadering op 12 december inspreken (nadere berichtgeving volgt).

Het is van groot belang dat de extra investeringen voor de bouw van het Kulturhus worden gedaan, zodat zo spoedig mogelijk gestart kan worden met de bouw. Daarnaast willen wij benadrukken dat de tijdelijke veel te krappe huisvestingssituatie waar nu sprake van is, acceptabel is voor maximaal 1 schooljaar, maar beslist niet langer. Onze kinderen hebben recht op een goede en gezonde leeromgeving!

Wilt u ons steunen in deze actie? Dat kan door uw handtekening te zetten op een lijst, die vanaf maandagmiddag tot en met woensdagmiddag bij de ingang van de school zal liggen. U kunt ook de commissie- of raadsvergadering bijwonen. Wij horen graag van u.

Namens de ouder geleding van de MR,

(Elly van Rijn, Lennart Luiten, Natalie van Santen, Laura Huijsman)

Astrid van Halteren

Mandy von Eckardstein