Huisartsenpraktijk

Inmiddels is het bijna zover.. Albert-Jan Barendse gaat stoppen als huisarts en zijn huisartsenpraktijk wordt overgedragen per 1 januari 2018. Hij zal nog tot het einde van dit jaar spreekuur blijven houden op zijn gebruikelijke werkdagen.

Wij zijn al bijna 2 jaar aan het werk in Stompwijk, dus aardig ingewerkt. Karin heeft de afgelopen periode veel werkzaamheden verricht als huisarts buiten Stompwijk. Vanaf januari 2018 zullen wij samen de praktijk voeren. Allebei gaan we 3 dagen in de week werken. Een deel van de spreekuren in Stompwijk en een deel van de spreekuren op Swetterhage, in Zoeterwoude. Zoals wellicht bekend, is het ook altijd mogelijk om afspraken te maken voor de spreekuren op Swetterhage. Vanwege de praktijkovername en de behoefte aan iets meer ruimte, gaan wij verhuizen naar de pastorie. Na een kleine verbouwing wordt er een praktijkruimte gemaakt met spreekkamers, een behandelkamer en een wachtkamer. De fysiotherapeut blijft hier ook 2 dagdelen per week werken en ook wordt er bloed geprikt door het Lange Land ziekenhuis en door de trombosedienst. In de toekomst komen er mogelijk meer diagnostische mogelijkheden in de praktijk, zoals het laten maken van een ECG (hartfilmpje) of het uitvoeren van een longfunctieonderzoek.

In vakantieperiodes zullen wij elkaar deels vervangen en mogelijk zal er af en toe een waarnemend huisarts in de praktijk werkzaam zijn. De praktijk blijft, net als afgelopen jaar, altijd open.

De huisartsen van De Stompwijkse Huisartsenpraktijk;

Karin van Dinteren en Irene Zeilstra