Sint bij de K.B.O

Ook dit jaar kwamen Sinterklaas en z’n Pieten bij  ons naar het Dorpshuis. We maakten er een hele dag van. We begonnen met koffie en de bekende boterletter. Daarna gingen we rummikuppen, kaarten maken en klaverjassen. Na een drankje kregen we een lekkere lunch. Aan het eind daarvan, werd het bestuur namens ons allen nog even in het zonnetje gezet, als dank wat zij het hele jaar voor ons doen. Wij gingen in afwachting van de Sint nog even door met het gewone middag programma. Na het bekende Sinterklaasje kom maar binnen met knecht, kwam hij dus echt binnen. Ha Ha grapje………….

Sint riep verschillende leden naar voren voor een complimentje. Met name Riet v. Santen- Verburg die de volgende dag 90 jaar werd. Ook Toos de Bruin was deze dag in ons midden en had het erg naar haar zin. Sint wilde wel met iedereen op de foto. We gingen ook met de zwemclub op de foto. De Piet met het gele pak zat al jaren achter de kassa van de Fluit.

Er werd ook nog polonaise gelopen. Bij het einde, zongen we dag Sinterklaasje en ze vertrokken met de belofte volgend jaar weer terug te komen.

Hiermee bedank ik het bestuur voor de gezellige dag en Aad voor de foto’s.

Groetjes Ria van Dijk