Sinterklaas: het kinderfeest van het jaar

Welnee Sinterklaas is in Stompwijk een ware happening voor onze oudere medebewoners, die de weg naar het Dorpshuis weten te vinden. Elke dinsdag is het Dorpshuis geopend voor de gezellige soosmiddag, voor het maken van kaarten, rummikub of klaverjassen spelen.

Maar dinsdag 28 november was een compleet dagje onder de pannen, koffie met warme staaf, borreltjes met hartig hapjes, een lunch en bezoek van Sinterklaas met zijn Pieten. Sinterklaas was erg begaan met de soosleden en had nog een cryptisch boodschap in zijn zak zitten, een pakje brood en een spel kaarten….…maar beste Sinterklaas wij hebben toch geen broodkaarters, wij komen hier voor de gezelligheid bij elkaar. Sint had deze dag nog wat beweging nodig en werd erg enthousiast van de muziek die onze voorzitter Arnold op had gezet. Voor we het wisten liepen we achter elkaar en waren onze tijd ver vooruit en aan het oefenen voor de polonaise tijdens de carnaval. Al met al heeft Sint er een enorm feest van gemaakt en dat maakt deze dag onvergetelijk.

Wat het onvergetelijk voor het bestuur heeft gemaakt zijn de lieve woorden, het Sinterklaasgedicht voorgelezen door Ria van Dijk en Nel Hoogervorst. Wij willen alle soosleden hartelijk bedanken voor de waardering en de cadeaubon die we kunnen besteden bij de Gouden Leeuw.

Daar gaan we met elkaar heerlijk van genieten.

Namens het bestuur, Marianne