Bam: Planning tot de Kerst

Het einde van de Stompwijkseweg richting Leidschendam komt al in zicht voor de bestrating. Net als het einde van het jaar 2017. In de periode van 23 december tot en met 7 januari wordt er niet gewerkt. De Stompwijkseweg stellen we deze twee weken open voor het doorgaande verkeer. Wel zo prettig wanneer iedereen even als vanouds heen en weer kan rijden om de inkopen voor de feestdagen te doen!

Het streven was om de bestrating tot aan het eindpunt bij Leidschendam klaar te hebben voor de kerst. Door de natte periode die achter ons ligt en de weersvoorspellingen die er zijn tot aan de kerst, zien wij deze planning in duigen vallen. We nemen geen risico’s door te veel straatwerk op te breken, maar kiezen voor zekerheid om het straatwerk van de Stompwijkseweg dicht, begaanbaar en opgeruimd achter te laten voor de kerstperiode.

Planning

Het uitvoeringsteam brengt voor de kerst de nieuwe bestrating aan tot en met Stompwijkseweg 18C. Op maandag 8 januari gaan we weer verder vanaf Stompwijkseweg 18C (De Stoof), om de laatste meters bestrating richting Leidschendam aan te brengen. Het ontgraven en bestraten tot aan het einde van de Stompwijkseweg duurt ongeveer een week. Hierna werken wij aan de bestrating langs de weg en kan het verkeer er gewoon door. Rond 22 januari starten we met ontgraven en vernieuwen van de bestrating vanaf de brug bij de Tuinbouwweg richting de Krom (Stompwijkseweg 33i). Genoemde data zijn natuurlijk wel onder voorbehoud van werkbare weersomstandigheden.

Verkeerssituatie tijdens kerst

In de periode van vrijdag 22 december 2017 16.00 uur tot en met maandag 8 januari 2018 om 06.00 uur in de ochtend, is de Stompwijkseweg open voor alle verkeer. Er is over de gehele lengte van de Stompwijkseweg bestrating aanwezig. Deze informatie zal ook kenbaar worden gemaakt op de matrixborden en de borden langs de weg.

30 km per uur! Voor uw eigen veiligheid

De weg blijft in deze periode een 30 km zone in verband met de vele kuilen in de weg, waar de bestrating nog niet is vernieuwd.

Stel uw vraag aan de omgevingsmanager

Indien u tijdens de uitvoering vragen en/of opmerkingen heeft kunt u terecht bij één vast aanspreekpunt: Jolanda Geleijnse, omgevingsmanager. Zij is bereikbaar via het e-mailadres stompwijkseweg@bam.nl of telefonisch op werkdagen van 09.00 tot 15.00 uur via  06 – 524 47 425. Ook is er iedere dinsdag tussen 14-15 uur een inloopspreekuur om uw vragen te bespreken. Onze keet kunt u vinden bij Stompwijkseweg 7.