Taart decoreren met Mariska

VrouwActief….

6 februari

We zullen de vrolijke uitstraling van Alie en Annie zeker missen, maar we proberen er toch een gezellige VrouwActief avond van te maken. Dus dinsdagavond 6 februari gaan we onder leiding van Mariska taarten versieren.

Mariska v.d. Meer- Blom verzorgt met haar bedrijf Delicieux Cakes in opdracht de prachtigste uitvoeringen voor een speciale fondant taart en/of cupcakes. Neem eens een kijkje op haar website; www.delicieuxcakes.nl en verbaas je erover wat zij allemaal maakt. Of het bij ons allemaal zo mooi wordt, dat valt te betwijfelen, maar we gaan ons best doen om er iets van te maken.

Omdat het toch wel een hele klus schijnt te zijn, beginnen wij deze avond om 19.30 uur. Er zijn behoorlijk wat aanmeldingen binnen, dus de Brasserie van de Bles wordt omgetoverd tot een banketbakkerij, maar dan zonder dat we hoeven te bakken. Creatief met taart, voor jouw Valentijn, voor een jarig kind of kleinkind of gewoon voor bij een bakkie koffie met vrienden of met de buren. Neem in ieder geval een spatel mee en als je hebt een plastic deegroller en een draaiplateau.

Tot dinsdag 6 februari in de Brasserie van de Bles, aanvang 19.30 uur.

Namens Bestuur VrouwActief, Ria Luiten