Deelname KWF-SamenLoop voor Hoop Haaglanden 2018

Beste bewoners van Stompwijk,

Op 26 en 27 mei 2018 vindt in Park Vreugd en Rust in Voorburg de SamenLoop voor Hoop Haaglanden plaats. Dit is een 24-uurs wandelestafette (van het KWF) met als doel geld op te halen (voor het KWF).

Ieder van ons is waarschijnlijk op de een of andere manier wel door deze ziekte geraakt. Nu is er de gelegenheid om een bijdrage te leveren in de strijd tegen kanker: SamenLoop voor Hoop Haaglanden. Omdat dit in de gemeente Leidschendam Voorburg plaats vindt, waar Stompwijk ook onder valt, kunt u ook uw bijdrage leveren!

De SamenLoop voor Hoop is een evenement (geheel georganiseerd door vrijwilligers) van beleven, meeleven en het leven vieren. Teams, die worden samengesteld uit vrienden, collega’s, familie, sportgenoten enz, wandelen 24 uur in estafette over het parcours. Een team bestaat uit minmaal 10-15 leden. De teamleden betalen € 15,— inschrijfgeld per persoon. Het team start voorafgaand aan de SamenLoop een of meerdere acties om geld op te halen voor het KWF. Zij gebruiken dit geld voor onderzoek met drie belangrijke doelen:

– Preventie, dus minder kanker

– Minder sterfgevallen door kanker, dus medicijn onderzoek

– Betere kwaliteit van leven tijdens en na kanker

Uiteraard valt er nog veel meer te vertellen over dit fantastische evenement! Indien wenselijk kan er een informatieavond in Stompwijk worden georganiseerd waar alle vragen kunnen worden beantwoord. U kunt ook alvast een kijkje nemen op onze site: samenloopvoorhoop.nl/haaglanden

U kunt mij bereiken via mail: helga.kwf@gmail.com. Telefonisch mag natuurlijk ook: 0624255816. Wilt u inspreken als ik niet op neem? Een bericht via Whatsapp wordt zo snel mogelijk door mij beantwoord.

IK DOE MEE! STOMPWIJK OOK?

Hartelijke groet, Helga de Mooij, Loes Looijen,

SamenLoop voor Hoop Haaglanden PR en Communicatie