Eerste paal nieuwe aanbouw Luiten Food

Trots kijken Lennert, Jan en Patrick toe hoe vandaag, maandag 4 februari, de eerste paal van de nieuwe aanbouw bij Luiten Food de grond ingeslagen wordt. Het was even spannend of de vergunning op tijd binnen zou zijn en alles volgens het strakke schema door kon gaan. Afgelopen week ging het sein op groen, het “oude” pand was inmiddels gesloopt door Firma Jan van der Krogt en alles is netjes afgevoerd, wat een ruimte is hierdoor ontstaan. Totaal gaan er 470 heipalen de grond in, dus er wordt nog wel een aantal weken geheid. Ongetwijfeld is er wat overlast in het dorp, maar er wordt geprobeerd dit zoveel mogelijk te beperken. Eind augustus moet de nieuwe aanbouw klaar zijn en heeft iedereen weer zijn eigen werkplek, want ook voor hen is het lastig om te werken in een (te) kleine ruimte.

We houden jullie op de hoogte van de vorderingen.

Ria Luiten