Luiten Food en de nieuwbouw ..

Volgens een strak schema is de nieuwe aanbouw of de nieuwe vleugel van LuitenFood in ieder geval aan de buitenkant klaar. Bouwbedrijf de Vries en Verburg uit Stolwijk heeft samen met LuitenFood een prachtig totaalplaatje neergezet. Binnen zijn er nog volop mensen bezig om de puntjes op de i te zetten, zoals de stellingen, de aansluitingen voor computers, de snijruimte en de inpaklijn.
Afgelopen vrijdag was er spontaan een onofficiële opening van het ene pand naar het andere nieuwe deel, waar John Olijerhoek met de heftruck het lint doorreed. John was hiervoor de perfecte man met meer dan 30 jaar ervaring in de koele of koude ruimtes en hij is steeds meegegroeid met het bedrijf. Het is maar goed dat het met de heftruck kon want de ruimtes zijn enorm groot.
Misschien is er wat overlast geweest tijdens de bouw, maar we bedanken iedereen voor het geduld als er soms even gewacht moest worden op het Klaverblad. LuitenFood kan weer verder werken aan mooie producten die in heel Nederland en in een groot deel van Europa in de winkels liggen.
Ria Luiten