Jetty’s eettafel

Afgelopen vrijdag 13 september was voor het eerst Jetty’s  eettafel in het Kulturhus en wat was er een belangstelling! Wel 35 mensen hadden zich opgegeven voor het menu van champignonsoep, Kip Tandoori en ijs met vers fruit na.

Om half 12 druppelde het al gauw vol. De tafels waren gezellig gedekt. Iedereen zocht een plekje en er werd flink gekletst over en weer, een gezellige drukte. Om 12 uur begonnen we met eten. Hoe krijg je een grote groep stil,  inderdaad met een kop soep. Wat een mooi gezicht 1 lange tafel met 35 etende mensen. De soep viel in de smaak, menigeen nam nog een kop er was genoeg. Toen door naar de Kip Tandoori, die werd ook goed ontvangen en natuurlijk ook een tweede ronde. Als afsluiter ijs met vers fruit maar er zat ook een moesje bij, wat was dat dan; de een dacht rabarber de ander abrikoos, er kwam van alles voorbij maar het was pruimenmoes van de pruimenboom van Anneke. Hier ook een tweede ronde. Toen iedereen zijn buikje vol had ging iedereen vol lof en voldaan naar huis. Het was een geslaagde maaltijd en wat geeft dat een voldoening en energie. Daarom ook alle bezoekers hartelijk dank voor het vertrouwen in mijn kookkunst want ik ben echt geen kok. Ik hoop de volgende maand weer zoveel mensen te mogen ontvangen samen met Anneke v. Bemmelen.

Rest mij nog om ook namens de bezoekers van Jetty’s eettafel onze vaste gast Aad Overdevest beterschap te wensen.

Wea Manders