Een opkikkertje voor de Pasen

In verschillende landen is het traditie dat er met Pasen kadootjes gegeven worden en nu veel mensen door het Corona-virus de deur niet uitkunnen en noodgedwongen thuis moeten blijven en zelfs geen boodschappen kunnen doen, dacht de Stompwijkse Paashaas “Wat kan er op korte termijn nog georganiseerd worden”?

Vorige week onze gebiedsregisseur Penchi Harteveld gebeld en Vlietwensen ingeschakeld of er een mogelijkheid was voor sponsoring, mede door haar heeft Vlietwensen binnen 2 dagen een positief fiat afgegeven en dus een donatie beschikbaar gesteld. Zonder hen was dit niet mogelijk geweest. Ook H&H hebben een vrijwillige bijdrage gedaan in de vorm van paaseitjes. Het ei werd gelegd in de vorm van een paasontbijt voor mensen die alleen wonen en/of wat lastiger de deur uit kunnen nu. Jeroen de Gier van de Bles wilde hier gelukkig aan meewerken en er werden bijna 80 paasontbijtjes gemaakt met van alles erin om in ieder geval op paasochtend even te kunnen eten zonder er de deur voor uit te hoeven.

Op zaterdagmiddag zijn ze door Marja v.d. Bosch en Bas Ammerlaan belangeloos in het hele dorp rond gebracht en hopelijk heeft elke ontvanger ervan kunnen genieten.
Helaas zijn er misschien mensen over het hoofd gezien, het moest allemaal heel snel georganiseerd worden en de Paashaas kent ook niet elke situatie in het dorp. Iedereen bedankt voor de snelle organisatie en alle hulp. Hou allemaal nog even vol en blijf gezond!

De Paashaas