IJsjesactie een groot succes

Dit jaar helaas geen grote koningsdagactiviteiten, maar we wilden het ook niet zomaar voorbij laten gaan. Vandaar dat op het allerlaatste moment een gratis-ijs-actie voor alle Stompwijkse kinderen t/m 14 jaar opgezet hebben. Het was zo op het laatste moment dat we het zelfs niet in de vorige Dorpsketting konden zetten, dus hebben we vooral social media en WhatsApp gebruikt om het wereldkundig te maken. Op deze manier hebben we veel kinderen kunnen bereiken want er zijn honderden ijsjes over de toonbank gegaan. Onze grootste uitdaging was het logistiek zo te regelen dat er geen ophoping van mensen kon ontstaan. Dat hebben we opgelost door vanaf een extra plek ijsjes te verstrekken. Niet alleen De Sportbar was een ijssalon, maar dit keer ook de entree. Op deze manier zijn we er toch goed in geslaagd om invulling te geven aan een leuke, smakelijke en vooral veilige koningsdagactie. Onze jongste top-collega’s Iva, Ilse, Noamy, Isis, Lucy, Fientje en Luna vonden het leuk om op deze speciale dag met elkaar te werken en dat bracht wel extra veel sfeer en gezelligheid. De Bles vol met jeugdige, vrolijke, spontane en kakelende meiden. Top gedaan dames. Deze actie is mede mogelijk door Aad & Ria en door Vlietwensen. Hartelijk dank voor jullie bijdrage.

De Bles, Jeroen