N3MP weer een stapje vooruit…

Nieuwe fietsbrug Meerpolder


De fietsbrug voorbij het tunneltje richting de Meerpolder werd afgelopen vrijdag open gesteld. Van afstand was al te zien dat er een aardige slinger in kwam en dat is dus ook zo. Wat mij betreft had het wel wat minder lus mogen zijn, ik ben bang dat er in de toekomst regelmatig fietsers de bocht uit zullen vliegen. De hekken staan er nog. Nu maken de meeste wielrenners al gebruik van de rotonde en zolang ze daarmee wegkomen zal dat alleen maar toenemen denk ik.

Misschien kan het fietspad iets breder gemaakt worden en iets minder bocht, dan is het bruggetje een mooie nieuwe aanwinst. Dit weekend was het in ieder geval al druk met wandelaars en fietsers. Misschien kan er ook nog een afvalbak geplaatst worden zodat de mensen die het anders zomaar weggooien het hierin deponeren.

Met Scotty op pad heeft hij dagelijks wel een leeg blikje of sigarettendoosje te pakken. Vol mee, dan kun je het ook leeg mee terug nemen of deponeer het in een bak! Alvast bedankt voor het netjes houden van de omgeving en het prachtige gebied rondom ons. Dan kunnen we blijven genieten!

Ria Luiten