Weer genieten op zaterdag

Afgelopen zaterdag was het weer genieten. Petra en Leo Oliehoek hadden wederom een heel erg leuk programma samengesteld.

In het speeltuintje bij de Appelboom op de Pinksterbloem werden al heel snel een heel stel stoelen neergezet, het kampvuur brandde heerlijk en de sfeer was reuze goed. De muziek gestart en Petra opende de bijeenkomst onder het genot van Candlelight muziekje met een gedichtje over rozen en viooltjes. Theo van Leeuwen heeft een paar bijzondere zelfgeschreven gedichten voorgedragen, onder andere over de hekken schijters en de hangkonten. Lidia speelde op haar gitaar een niet onbelangrijke rol. Na nog een kort gedichtje van Petra, kwam Cees Juffermans met bijzondere verhalen uit het Oosteinde van jaren geleden. Al met al een heel vrolijk gebeuren. Theo van Leeuwen heeft, begeleid door Lidia nog een aantal gezellige Engelstalige meezingers gezongen en ondertussen ging het steeds lekkerder ruiken. Uit de Stompwijkse Snackpan kwam een heerlijk geur. Willem Overdevest ging hiermee langs de aanwezigen om hen te laten proeven welke lekkernijen erin deze pan geserveerd worden. De Stompwijkse snackpan kan besteld worden bij De Stompwijkse Kaasboer in Pijnacker en kan op verzoek thuis bezorgd worden.

Even later was er een zelfde optreden maar nu op het gazon in de van Santhorststraat. Ook hier waren heel wat buurtjes op af gekomen en werden deze dorpsgenoten ook getrakteerd op dezelfde verhalen en muziek en snacks als op de Pinksterbloem.

Het laatste optreden was om 22.00 uur bij De Zingende Zaag in de Bovenmeer. Ook hier waren de buurtjes goed vertegenwoordigd en werd wederom het hele spektakel ten gehore gebracht.  Al met al weer een heel geslaagde avond voor en door Stompwijkers. Weer zoiets waar een klein dorp groot in is!

Petra en Leo hartelijk dank voor de organisatie, wij hebben er  weer enorm van genoten,

Willem Overdevest en Dorien Mulckhuijse