Nieuwjaarswensen vanuit All You Need is Love Caravan

Credits/Fotograaf: American way rental ,
Bewerkt door D
 

Ieder jaar luiden we samen feestelijk het nieuwe jaar in tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie in de hal van ons gemeentehuis. Helaas kan de nieuwjaarsreceptie van 2021 niet plaatsvinden in de vorm die we gewend zijn. Toch is het juist in deze tijd héél belangrijk om aandacht te hebben voor elkaar en in het bijzonder tijdens de feestdagen.

Daarom willen we elkaar op een andere manier een gezond en voorspoedig jaar toewensen, namelijk met videoboodschappen van inwoners in de énige echte All You Need is Love caravan! Heb jíj een mooie nieuwjaarswens? Voor bijvoorbeeld een familielid, buren bij jou in de straat, de sportvereniging, iemand op je werk of een mantelzorger? Stuur jouw nieuwjaarswens in en wie weet nodigen we je uit om je boodschap nog voor de kerst in de caravan op te komen nemen voor onze speciale nieuwjaarswensenfilm.

Waarschijnlijk kunnen we niet álle nieuwjaarswensen opnemen in de hartverwarmende compilatiefilm. Daarom plaatsen we ook een deel van de nieuwjaarswensen op een speciale nieuwjaarswensenpagina in de Gemeenterubriek.

Je kunt jouw nieuwjaarswens tot en met dinsdag 8 december 2020 insturen. De film en nieuwjaarswensenpagina zijn te zien tijdens de speciale ‘nieuwjaars-week’ van 1 tot en met 6 januari 2021. De film is te zien via onze social media kanalen.

Stuur jouw nieuwjaarswens in via het aanmeldformulier. Op de site van de gemeente.