Openlucht Kerststalconcert Kerst op Molenwei,

tussen oude stallen, de geur van houtvuurtjes en glühwein en dat terwijl je opgaat in prachtige barok en kerstmuziek. Op 19 december brengt Klaartje van Veldhoven, na een succesvolle Boerencantate van J.S. Bach in september, wederom een bezoek aan Molenwei.

De Haagse sopraan Klaartje van Veldhoven zingt weergaloos mooi! Respect hoe Klaartje proactief met de maatregelen binnen de cultuursector omgaat. Het enthousiasme voor haar vak is groot en zij zoekt de verbinding met andere muzikanten op bijzondere buitenplekken. Van Veldhoven verzint de ene na de andere interessante productie, die allen goed worden ontvangen door het publiek. Zelfs als je onbekend bent met barokmuziek, je blijft in stilte luisteren naar het verhaal en de prachtige stem. Jaar 2020 sluit Klaartje van Veldhoven samen af met sopraan Wendy Roobol en Renée Bekkers op accordeon.

Genieten van saamhorigheid en verdieping, licht en verwondering met Barok-werken van o.a. J.S. Bach en Händel, samen met liederen van Purcell en de mooiste kerstmuziek gearrangeerd. Tickets voor de twee unieke openluchtconcerten op vrijdagmiddag de 19e zijn verkrijgbaar op

www.buitenplaatsmolenwei.nl/agenda.

Muzikanten en koren die zelf ook een Kerst openluchtoptreden willen verzorgen rond de feestdagen kunnen contact opnemen voor de mogelijkheden. Samen maken we er een mooie, veilige en winterse buitenbeleving van.

Blijf gezond en luister muziek, daar worden we vrolijk van.

Vicky van der Krogt