En toch was het feest afgelopen zaterdag

De Sint hebben we niet veel gezien, ergens vaag in de verte en de Pieten waren thuis gebleven maar dat mocht de pret niet drukken. Ik kwam bij mijn moeder en daar stonden twee tasjes in de gang. Spannend!! Mijn moeder dacht natuurlijk dat de tasjes allebei voor haar waren dus die ging enthousiast uitpakken. Als eerst pakte ze een heerlijke tube handcrème uit in een hele mooie tube. Zij blij maar op het kaartje wat op de tube zat stond toch echt mijn naam!!!!Dus onder veel gelach het cadeautje weer in gepakt en het andere cadeautje wat in het tasje zat daar zat een kaartje op met de naam van Henk. Oeps, andere tasje dan maar, ja hoor die was voor mijn moeder met een dik puzzelboek.

Ook lag er op de tafel nog een pakje voor mijn moeder, een kleinigheidje met een mooi gedicht, verwijzend naar het cadeautje met licht. Ook een speculaasstaaf en chocoladeletters, nou dat was spekkie voor ons bekkie.

Thuis de post uit de bus en daar zat een kaartje van de Sint in. Kreeg het er gewoon een beetje warm van haha, want wie was die geheimzinnige Sint. We zijn er nog niet achter maar leuk is het wel. En toen was het tijd voor warme chocomel met gevuld speculaas en banketstaaf. Tot slot kregen we nog een chocoladeletter van de gemeente Leidschendam-Voorburg voor het vrijwilligers werk wat we  doen. Ook lekker en zeer attent. Nou als het de hele maand zo door gaat dan zijn we in januari wel 7 kilo zwaarder, maar in deze tijd verdienen we toch wat extra gezelligheid toch?

Agnes Hofstede