Beste Stompwijkse Alzheimer collectanten, beste stompwijkse gulle gevers

Het heeft even geduurd, maar hierbij de totale eindstand van de collecte voor Alzheimer Nederland 2020. Hoewel niet overal in Nederland een huis-aan-huis collecte is georganiseerd, bedraagt de totale opbrengst toch maar liefst € 1.741.755. Wat een geweldig resultaat!

Voor degene die nieuwsgierig zijn naar wat er is gecollecteerd in omliggende gemeenten staat er online één pagina met opbrengsten per gemeente.

We zijn super trots op alle gulle gevers van ónze gemeente Leidschendam-Voorburg (ong.75.425 inw.), zowel huis aan huis, als mobiel/online is er in totaal  €12.875,00 opgehaald!

De Stompwijkse opbrengst hierin is: TOTAAL € 2.192,81!

Omgerekend naar het aantal inwoners (ong. 2325), hebben de Stompwijkers écht gul gegeven. Nogmaals DANK HIERVOOR !

Het organiseren van de collecte is normaal al een hele klus, maar gezien de bijzondere omstandigheden was de uitdaging afgelopen jaar groter dan ooit.

Alle collectanten hebben een ontzettend knappe prestatie geleverd. Hartverwarmend was ook de Stompwijkse digitale opbrengst!

We gaan nu starten met de voorbereidingen voor collectejaar 2021. Mensen die dit jaar, óók voor onderzoek, naar deze vervelende ziekte willen collecteren, kunnen zich bij ondergetekende aanmelden. Zijn er in ons huidig collectanten team, personen, die om welke reden dan ook, dit jaar níet kunnen collecteren, dan ook héél  graag een berichtje aan ondergetekende.

Hopelijk wordt komend jaar weer snel alles ‘normaal’ en kunnen we in
november weer als vanouds overal collecteren.

Graag willen wij iedereen hartelijk bedanken voor de (jarenlange) inzet en betrokkenheid. Voor een toekomst zonder dementie.

Blijf gezond, met vriendelijke groet, 

Coby van Boheemen- Heemskerk

Tel. 06-25120644

Mail: info@hotelboerderij.nl