Wie krijgt de Vlietawards Cultuurprijs?

De Cultuurprijs 2021 wordt op vrijdag 10 september aanstaande tijdens het Huygens Festival uitgereikt. Inwoners van Leidschendam-Voorburg kunnen kandidaten voor de Cultuurprijs aandragen én zitting nemen in de Publieksjury. Dit jaar staat de beeldende kunst centraal, inclusief video art en fotografie.

Wilt u een kandidaat op het thema beeldende kunst voordragen, stuur dan een e-mail naar info@cultuurenco.org Hier kunt u zich ook met uw motivatie aanmelden voor de Publieksjury. Bij meer dan 20 aanmeldingen voor de Publieksjury, maakt het organiserende cultuurpodium Cultuur&Co een selectie op basis van diversiteit en inclusiviteit..

Voor de Cultuurprijs kunnen zowel personen, organisaties als projecten worden voorgedragen mits deze inhoudelijk met cultuur bezig zijn. 

Het voordragen van kandidaten voor de Cultuurprijs kan tot 27 augustus en het aanmelden voor de publieksjury tot 20 augustus Meer informatie is te vinden op de website van Cultuur&Co, https://cultuurenco.org



Foto: Buitenplaats Molenwei

(Misschien is het wel leuk als wij allemaal Panorama Platteland nomineren voor deze prijs. Redactie)

Een gedachte over “Wie krijgt de Vlietawards Cultuurprijs?”

  1. Prachtig schilderij van 40 meter!! over alle veranderingen op het platteland en het boerenbedrijf in Nederland. Echt uniek.

Reacties zijn gesloten.