Welkom bij Stichting OOPOEH!

(Opa’s en oma’s passen op een huisdier).

Genieten van een hond wanneer u wilt?

Word OOPOEH en pas op een hond uit de buurt!

Voordelen voor u:

U krijgt gezelschap van een hond wanneer het ú uitkomt. U bepaalt wanneer en hoe vaak u de hond gezelschap wilt houden.

Het is goed voor uw gezondheid. Een hond brengt u in beweging en geeft plezier.

U hoeft nergens voor te betalen. De inschrijving is volkomen gratis en ook voor de zorg van het dier betaalt u niets.

U krijgt regelmatig leuke gratis uitjes aangeboden die Stichting OOPOEH voor alle OOPOEH’s organiseert.

Het is een leuke nuttige invulling van uw dag, u doet een baasje en een hond een plezier. Alles is geheel vrijblijvend.

Wat een leuke organisatie kwam mij onder ogen. En sinds ik dit weet, zie ik ze ook. Ik zie mensen andere honden uitlaten, zeker in de zomer en vakantietijd. En wat een feest om te zien dat de uitlaatplaats weer zo opgeknapt is.

Ik zag Ria Loomans met de nieuwe aanwinst Lady lopen. Ik heb even navraag gedaan: Onze dochter  had gehoord dat bij boerderij Akkerlust een nestje jonge hondjes waren geboren, In hun gezin was al het verlangen om een hondje op te nemen en het idee was om even te gaan kijken! En zoals zo vaak gebeurt, zij waren meteen verkocht. Dus op de vraag of ik ook even mee wilde gaan kijken,

Kon ik het alleen maar met hun eens zijn. Een schattige pup, en ook precies diegene waar hun keuze op was gevallen, en ook nog beschikbaar!!! Dan is de beslissing niet moeilijk meer. Dinsdag is altijd onze oppasdag voor de kleinkinderen, en nu komt Lady ook. Het is voor ons een win win situatie, wij zouden zelf de zorg voor een hond niet meer willen,

Maar nu genieten we mee als ze bij ons is.

Groeten Ria Loomans

En dát is het een win-win situatie, dat wil zeggen iedereen blij. De aandacht, blijdschap en het in beweging komen zijn onbetaalbaar. Het is ideaal, zeker ook voor hen die in coronatijden meer tijd hadden en nu wel eens tijd te kort komen.  Ik spotte vandaag ook Kees Lelieveld, die voor de allereerste keer als uitlaathulp is benaderd en direct in de kijkerd liep.

Heb je niet zulke ouders of buren, want dat is altijd het makkelijkste, meld je dan aan bij bovengenoemde stichting. Je kan jezelf of je hond aanbieden. Maar je mag het ook gewoon in de Dorpsketting vragen!

Petra