Burendag 2021

Op 25 september is het Burendag, even ongedwongen met elkaar in contact komen. Samen een kop koffie drinken me wat lekkers erbij en misschien samen een workshop volgen. Je kan in actie komen of komen kijken. Als we met z’n allen koffie en/of wat lekkers mee nemen dan zorgen we er van alle kanten voor dat het gezellig wordt. 

We houden een creatieve stoelendans op het speelveld bij de Pinksterbloem. De workshop staat onder leiding van Elly de Waal, dus gegarandeerd goed. De stoel is voor eigen gebruik, je kan deze bij de je eigen voordeur zetten of op je balkon, entree of ergens in je eigen buurt in de buitenlucht.

Als je je van tevoren inschrijft ben je gegarandeerd van een stoel en anders moet je hier zelf voor zorgen.

We hebben inmiddels ruim 20 stoelen, dus we kunnen met veel creatieve geesten aan slag. We hebben wel mooi weer nodig, anders hebben we een probleem. De stoelen worden op Burendag geverfd en het drogen duurt echt wel een hele dag.

Je kan van te voren in de zitting een gat laten zagen op maat van je plantenbak. Ys doet dit ontzettend graag voor je, dan is dit al voor het verven gebeurd. Dan is het alleen nog een kwestie van laten drogen en afmaken door er zelf planten in te plaatsen.

De poes die op de stoel zit is ook door Elly gemaakt en kan via een andere workshop bij haar gemaakt worden.

Meld je aan bij Elly: hobbycirkel@outlook.com

Petra