Hallo!

Naar aanleiding van het briefje in onze bus een stukje voor de Dorpsketting. Helaas kon ik niet zo goed lezen wie de afzender was maar bij deze:

Aangenaam kennismaken!

Dat was de oproep in de Dorpsketting van 13 december en kort daarna vonden wij een briefje in onze brievenbus. Blijkbaar wil iemand ons beter leren kennen. Zoals jullie wellicht hebben vernomen is Hans Montanus vertrokken uit Stompwijk. Hij heeft vorig jaar afscheid genomen van jullie via een berichtje in de Dorpsketting en wij, familie de Leijster hebben zijn prachtig huis aan de Bovenmeerweg gekocht.

 Dit verhaal begint eigenlijk al een tijdje geleden toen onze Broer en Schoonzus (Berry en Monique wellicht dat sommige van jullie hen wel kennen) een aantal jaar geleden op de Bovenmeerweg kwamen wonen. Elk bezoekje aan hen bracht ons langs dat prachtige witte huis aan het begin van de Bovenmeerweg. En elke keer als we daar dan langs reden zei ik: “Oh, je zou hier maar wonen… “ en zo gingen er een paar jaar voorbij. En toen ineens, vorig jaar…..

November 2020 stond dat prachtige witte huis te koop!!! En nu zijn wij alweer bijna een jaar de nieuwe eigenaren van dat huis. We komen uit de nieuwbouwwijk Leidschenveen maar voelen ons al gelijk thuis in Stompwijk. Het dorpse sfeertje en de gezelligheid (ondanks de corona maatregelen waardoor we al een aantal typische Stompwijkse feestjes hebben moeten missen) voelen als een warm bad. Maar we boffen dan ook met een hoop gezellige buren! Hopelijk gaan na 14 januari 2022 de corona regels in de ban en kunnen we meer Stompwijkers leren kennen op al die beroemde Stompwijkse feesten.

Tot dan! Christian, Amanda, Maxim en Noa