Mijn naam is: Deborah Burgersdijk

Een aantal jaren geleden ben ik begonnen met het weggeven van kerstpakketten vanuit mijn bedrijf Graphix Photo’s. Ik kocht ze in en maakte er een like en deel actie van. 3 jaar geleden deed ik dat anders. Omdat wij het financieel ook niet breed hadden, startte ik een actie om in te zamelen. Dat was een groot succes. Vorig jaar stond mijn gezondheid het niet toe en lag ik in het ziekenhuis. Dit jaar wilde ik het ondanks mijn gezondheid toch niet voorbij laten gaan. Zoveel eenzame mensen en mensen die het financieel niet goed hebben.

Ik startte half oktober een inzamelactie voor houdbare producten/voedsel en kleine spulletjes. Ook in Stompwijk mocht ik veel ophalen. Echt geweldig dat u zo mee deed en heeft gegeven.

Ik kan u berichten, dat ik dit jaar in zeer korte tijd, 45 pakketten heb kunnen maken en ondanks alle stress en mijn gezondheid is het toch gelukt om mensen mega blij te maken. Een aantal pakketten heb ik ook mogen rondbrengen in Stompwijk. Bewoners wisten niet wat hen overkwam en waren heel erg dankbaar.

Totaal: 5 eenzame mannen, 2 eenzame vrouwen, 3 jonge dames, 30 gezinnen en 5 stelletjes. Naast uw producten zijn er ook donaties gedaan die in de dozen zitten. Zelf heb ik €154,00 uitgegeven aan de dozen en boodschappen als extra. Waarvan ik ook verschillende producten heb gekocht die in de dozen zitten. Ik dank oprecht echt alle mensen die hebben gegeven.

Lieve mensen, weet dat het echt goed terecht is gekomen. De verhalen waren enorm heftig en ik gun deze mensen echt van harte toch een mooie kerst en uiteinde.

Hele fijne en gezegende feestdagen

Deborah Burgersdijk