Beste bewoners,

Hierbij informeren wij u over de stand van zaken met betrekking tot de herinrichting van de Doctor van Noortstraat.

Presentatie via filmpje

Afgelopen zomer hebben we de ideeën en wensen onder de bewoners geïnventariseerd. Mede op basis van de uitkomsten daarvan zijn verschillende (verkeerskundige) varianten en inrichtingsprofielen voor de herinrichting van de Doctor van Noortstraat opgesteld. Wij hadden u graag live tijdens een inloopbijeenkomst verteld over deze varianten, profielen en de voor- en nadelen daarvan. Door de coronamaatregelen is dat helaas niet mogelijk. In plaats daarvan leggen wij u dit graag in een filmpje uit. U kunt het filmpje vanaf 23 december 2021 vinden op www.lv.nl/DvN

Vragen of reactie

Heeft u na het bekijken van het filmpje inhoudelijke vragen of wilt u uw mening of reactie aan ons doorgeven? Dat kan tot en met 16 januari 2022 via:

het invullen van het contactformulier op www.lv.nl/DvN of via

het sturen van een e-mail naar ondersteuningPMA@lv.nl

We zijn vooral benieuwd naar uw mening over de voorgestelde voorkeursvariant. Als hiervoor breed draagvlak bestaat, kunnen wij deze naar een meer gedetailleerd schetsontwerp voor de herinrichting gaan uitwerken.

Met betrekking tot de voorkeursvariant kunnen wij u alvast melden dat deze de nadrukkelijke instemming heeft van de Adviesraad Stompwijk.

Wat gebeurt er met uw reactie

Onze antwoorden op alle reacties zetten wij in een verslag en gebruiken we bij de uitwerking van de voorkeursvariant naar een schetsontwerp. Wij plaatsen het verslag (geanonimiseerd) op www.lv.nl/DvN .

U kunt het verslag ook per e-mail toegezonden krijgen. Laat het ons dan weten via het contactformulier op www.lv.nl/DvN of via e-mail aan ondersteuningPMA@lv.nl

Planning vervolg (onder voorbehoud)

Termijn voor indienen van reacties:          t/m 16 januari 2022

Opmaken van reactieverslag:           17 januari t/m 29 januari 2022

Publiceren van reactieverslag:          februari 2022

Besluitvorming over voorkeursvariant:           maart/april 2022

Opstellen schetsontwerp op basis van voorkeursvariant:   vanaf maart/april 2022

Presentatie schetsontwerp:           mei/juni 2022

Vragen

Heeft u vragen over dit bericht, dan kunt u daarover contact opnemen met de omgevingsmanager van Bereikbaar Stompwijk, de heer Ad de Hoon, via telefoonnummer 06 53 79 44 55.

Een gedachte over “Beste bewoners,”

  1. Graag kom ik in contact met nakomelingen van Johannes Everardus Petrus Zuidgeest. Hij woonde aan de Dr. van Noortstraat 138 te Stompwijk en is op 85 jarige leeftijd overleden op 6 maart 1993.

Reacties zijn gesloten.