Hoera we gaan weer beginnen

Ja hoor het is zover. Afgelopen week kregen we een uitnodiging van het bestuur van de Ouderen Soos, om in de Bles te komen lunchen, als voorafje voor de opening  van de soos.  Premier Rutte moest de nieuwe maatregelen nog wel bekend maken, maar omdat er toch weer het een en ander was uitgelekt, hebben ze toch alvast maar door gezet.

Dinsdag 1 maart gaat het gebeuren.

We werden welkom geheten door de voorzitter Trees v. Velzen. De koffie of thee en andere drankjes werden in geschonken en van lieverlee kwamen ook de heerlijke broodjes op tafel. Erg lekker wat hebben we genoten. Er was een goede opkomst. Ik telde  een stuk of vijftig leden, die samen weer het hoogste woord hadden. Wat was het toch moeilijk om even stil te worden, toen Trees het woord vroeg. Maar dat valt ook niet mee als je elkaar al in bijna 2 jaar niet gezien of gesproken hebt. Na nog een lekker bakkie togen we weer op huis aan.

Hiermee wil ik iedereen bedanken voor de organisatie van deze gezellige middag en wens jullie een goede gezondheid en tot spoedig ziens.

Groetjes, Ria v. Dijk