Stompwijk Summerland

Vorige week zijn we weer langs de deuren geweest om het jaarlijkse krantje te bezorgen. We hebben nu al vele positieve geluiden gehoord en daar zijn we blij mee! Hierin staat de nodige informatie die je nodig hebt om maximaal te genieten van het festival wat over minder dan 2 weken plaats vindt. We hebben de beste artiesten weten te strikken om samen met jullie een geweldig feest neer te zetten.

Op vrijdag zullen de deuren stipt om 20:00 uur open gaan om jullie te mogen ontvangen. We trappen af met onze huis DJ en daarna zal Poar Neem’n het overnemen. We hebben weer Popgunnn weten te strikken die daarna het festival op zijn grondvesten laat trillen.

Op de zaterdag beginnen we om 16:00. Op deze avond hebben we wat meer DJ’s uitgenodigd dan op de vrijdag. De volgende DJ’s zullen dan bij ons te zien zijn: Rowin Bocxe, Kruzo, Mr. Belt & Wezol, Billy the Kit, Kav verhouzer, Team Rush Hour, Partysquad en als afsluiter E-Force.

Op de zondag hebben we vanaf 13:00 de kindermiddag en om 15:30 zullen we het weekend feestelijk afsluiten met de band Moozz en tussendoor het Summerland DJ team. Het laatste half uurtje zal weer afgesloten worden door DJ Nilo.

Alle informatie over de DJ’s/feitjes over Summerland zijn te vinden in het krantje. Kaarten zijn nog steeds verkrijgbaar bij ons via de site: www.stompwijksummerland.nl

Ook zijn er via de site alvast drankmunten te kopen. Deze zijn met een korting verkrijgbaar. Wij kijken heel erg uit naar volgende week vrijdag om er weer een groot feest van te maken. We hopen iedereen dan ook weer te mogen ontvangen en het voor iedereen een groot feest te maken.

Groetjes,

Summerland Bestuur