20 jaar circusschool

Circus Miloco en circus Nevermind vieren feest, beiden bestaan 20 jaar en dat was een reden om samen feest te vieren. De een uit Leiden, de ander uit Zoetermeer, dus de feesttent werd neergezet ergens daartussen en dat bleek in Stompwijk te zijn op het landje van Jos en Jokelien. Beide circussen geven circusles en Mijs, de dochter van Renate Soonius trad vorige week zaterdag op bij de voorstelling van Nevermind. Een ware circusartieste in de dop. Donderdag was de voorstelling “Oud geleerd, Jong gedaan” waarin de leraren en artiesten optraden die al meer ervaring hebben opgedaan. Zo was daar oud-leerling van Nevermind, Nynke van Rijn, net afgestudeerd aan haar HBO opleiding Circus and Performance Art in Tilburg, met een prachtige act op het koord. Heel veel succes Nynke, met jouw passie voor circus moet het lukken in de toekomst om daar een mooie carrière van te maken.

Het programma werd vlot aan elkaar gepraat en was heel afwisselend. Wat een talent loopt er rond en nog belangrijker, wat hebben ze er allemaal plezier in om op te treden. Er moet heel wat geoefend zijn om dit niveau te bereiken. Afgelopen weekend is het programma van circus Miloco geweest en daar zal vast ook een mooi programma zijn neergezet. 

Hopelijk gaan jullie nog 20 jaar door en kunnen heel veel kinderen veel plezier beleven aan het oefenen met de circusacts!

Ria Luiten