Succes Blesruitermensters Lindsay Landman en Purdy van der Salm tijdens Districtskampioenschap in Midden-beemster

Na de succesvolle SGW-Vlietland moesten Lindsay en Purdy dit weekend weer gelijk aan “de Bak” tijdens de kampioenschappen van het Mendistrict-West in het Noord-Hollandse Midden Beemster.

Lindsay moest als laatste in de klasse M. Er is een gezegde “lest best” en dat gold voor Lindsay zeker want zij werd in beide disciplines kampioen en dus mag zij naar het NK,  gehouden op het KNHS-centrum in Ermelo.

Purdy werd met haar goed bewegende pony knap 4e in de dressuur, helaas was ze net buiten de tijd bij de vaardigheid. Maar gezien de eerste 5 in de dressuur naar het NK mogen mag ook zij zich opmaken voor het NK in Ermelo

“Oefening baart kunst” en dat kan je Lindsay niet ontkennen, zeker de laatste tijd heeft zij intensief in beide disciplines, met haar instructie, geoefend om de kleine onvolkomenheden op te lossen, en met succes.

Purdy en Lindsay gefeliciteerd en succes in Ermelo.

Nog even dit, vorige week schreef ik dat ik deze Dorpsketting nog terug zou komen op de succesvolle laatste SGW/M in Vlietland, maar daar is genoeg over geschreven.

Ab