Kortebaan op maandag 18 juli 2022

Een van de hoogtepunten tijdens de Stompwijkse Paardendagen is en blijft de kortebaan. Traditiegetrouw op de maandagmiddag in het feestweekend.

Al sinds jaar en dag staan wij graag in de rij bij de totalisator om een gokje te wagen. Dit in de rij staan, vanaf dit jaar bij ZEturf, kan nog steeds. Je kunt in de rij overleggen over welk paard de beste kansen heeft en welk paard toch echt de moeite is om “er bij te nemen”.

Maar je kunt ook digitaal een gokje wagen. Ook dit kan bij ZEturf. Daarvoor is het wel noodzakelijk van tevoren een account aan te maken. Dit kan simpel op de website van ZEturf www.ZEturf.nl

Het aanmaken van een account is simpel maar vraagt een aantal te doorlopen stappen. Handig wanneer je dit thuis alvast doet zodat je vanaf de tribune kunt inzetten en hoef je (jammer genoeg?) niet meer in de rij te staan. Je ziet na afloop van de koers ook direct wat je gewonnen hebt. Helaas zien je vrienden je dan niet meer in de rij staan om je gewonnen prijs op te halen. Ook het praatje met je mede winnaars blijft dan achterwege, maar je kunt die tijd wel weer anders inzetten.

Kortom ook de kortebaan gaat met zijn tijd mee.

Veel plezier en geluk!

Bestuur van Nooit Gedacht