Oranje Fonds: 20 jaar er toe doen

Doe een aanvraag en creëer Reuring in de Buurt! 

Contact in de buurt doet ertoe. Maar door corona was elkaar ontmoeten de afgelopen jaren niet meer vanzelfsprekend. Zo verdween veel gezelligheid uit buurten. En verwaterde het belangrijke onderlinge contact tussen buurtbewoners én buurtorganisaties. Hoogste tijd dus, om elkaar op te zoeken en weer wat reuring in buurten te organiseren!

Extra steun voor buurtinitiatieven

Wij geven deze zomer een extra impuls aan (opnieuw) kennismaken in de buurt. Via de tender Reuring in de Buurt kunnen buurten tussen 1 juni en 15 september geld aanvragen om events in de buurt vóór de buurt te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan wijkfestivals of een theaterproductie op locatie voor en door buurtbewoners.


Wil jij een leuk event in jouw buurt organiseren? Kijk voor meer informatie op onze website en vraag een financiële bijdrage aan!

Criteria & Voorwaarden

Uiteraard geldt een aantal richtlijnen voor het indienen van een aanvraag. Zo moeten bewoners betrokken zijn bij de planning en uitvoering van het event. En vragen we een samenwerking van minimaal 3 organisaties of buurtinitiatieven.