Jetty’s eettafel

Afgelopen vrijdag is de eerste Jetty’s eettafel eindelijk weer eens van start gegaan.  Door corona en wisseling van het team heeft het even geduurd voordat alles weer van start kon gaan.

30 Enthousiaste aanmeldingen waren er en dat is een prachtig begin, zeker in de zomervakantie. Ik zou bijna zeggen, juist in de zomervakantie, omdat familie op vakantie is en de weken misschien toch al iets langer duren dan anders.

Denise van Duijn was  de kok. Zij had een overheerlijk menu samengesteld, samen met het team bestaande uit Anja Scholtes, die gelukkig een oven in haar schuur had staan, Ria en Betty van Rijn en mijn persoontje. We hadden onze handen vol met de voorbereiding van de gerechten en het opstellen van de tafels. Hoe deed het vorige team dat met zijn tweeën?

We waren op tijd klaar voor de ontvangst van de gasten. Het zag er feestelijk uit. Natuurlijk hebben we een toost uitgebracht op Jetty en het eten hierna lekker laten smaken. Denise mag elke keer wel koken, hoorde ik al zeggen!

De volgende Jetty’s eettafel is op 26 augustus en dit menu wordt samengesteld door Jens Sheriff, de buurman van Piet (en Jetty) Noordzij.

Als u van verrassingen houdt kunt u zich alvast aanmelden via Dorpspunt@stompwijk.nl. Voorlopig lijkt een maximum van 40 personen een mooi streven.

Petra